Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je je geld terug, ook als het een sale item betreft.

Werkwijze:
Je kunt het item retour melden op onze website binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Dit werkt snel, eenvoudig en efficiënt online. Vervolgens heb je nog eens 7 dagen de tijd  om het pakket te versturen; in totaal dus 14 dagen.

Voorwaarden:
1: Je kunt items tot 7 dagen na ontvangst online retour melden. Dit kan op de website bij het kopje Retour melden.
2: We ontvangen je retourzending graag binnen 7 dagen na retourmelding (houdt er rekening mee dat je retourzending enkele dagen onderweg kan zijn).
3: Zodra je retourzending bij ons binnen is en gecheckt is, wordt de retourbetaling in werking gesteld. Dit kan tot 5 werkdagen duren.

Let op:
1: We ontvangen je item graag retour voorzien van originele labels en verpakking
2: We kunnen items niet terugnemen als:
a) Ze gedragen en / of gewassen zijn
b) Ze beschadigd zijn en / of je zelf geprobeerd hebt een schade/gebrek te herstellen
c) Je de gebruiksaanwijzing en / of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd

Kosten
– Retour sturen is op eigen rekening.

Adres:
Het item kan gestuurd worden naar:
Reduitlaan 27
4814 DC Breda

Ruilen
Wil je een item ruilen tegen een andere maat, kleur of een ander item? Dat is geen probleem! Wij nemen de kosten voor het retour sturen en het toesturen van je ruilbestelling (vanaf €75) voor onze rekening. Vul in het formulier in dat het gaat om een ruiling en vermeldt hierbij ook het gewenste item inclusief maat en kleur. Wanneer het gewenste item op voorraad is, ontvangt u per mail een retour verzendlabel (op werkdagen binnen 3 uur). Zodra het geretourneerde item bij ons binnen is, versturen het nieuwe item op.

Retour online aanmelden

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

IBAN nummer

Reden retour

Te kleinTe grootAndere verwachtingBeschadigdVerkeerde itemAndere reden

Omruilen

Wil je omruilen, vul dan hieronder in om welk item het gaat en waar je het voor om wil ruilen. Graag inclusief maat en kleur.

Je bericht