KLEDINGBOXEN
We maken onze collectie voor hardwerkende, drukbezette vrouwen. Vrouwen die er het liefst moeiteloos stijlvol uit willen zien. Om heel verschillende redenen. Een belangrijke vergadering, een sollicitatiegesprek, een etentje met vrienden, een optreden, een verjaardagsfeestje, een nieuwe baan of gewoon omdat het lekker is om je krachtig te voelen. Of vrouwelijk, of stoer of zacht…..

De kledingboxen van Femmes du Sud zijn ideaal voor vrouwen die geen tijd of zin hebben al te veel moeite te doen voor het samenstellen van geschikte combinaties. Bij het samenstellen van iedere collectie steken we veel van onze tijd in zoveel mogelijk combinaties per stijl. Dat is niet alleen leuk maar vooral ook duurzaam. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we deze combinaties met jullie delen;-)

Er zijn 2 soorten kledingboxen:

Business in a Box – kledingsets die heel geschikt zijn voor je zakelijke outfit. We hebben een Never out of Stock (NOOS) programma waar een aantal items zoals blazers, broeken en een rok iedere collectie blijven, in dezelfde kwalitatieve Italiaanse stoffen zodat je altijd je (zakelijke) garderobe kan uitbreiden met een nieuw item. Wel voegen we af en toe een nieuwe kleur toe. 

Summer in a Box – kledingsets speciaal voor de voorjaars en zomer periode. We zijn niet voor niets een Hollands merk dus we houden uiteraard rekening met zon en warmte maar ook zeker met frisse dagen of avonden. Ook hier geldt dat we graag duurzaam aan je garderobe mee willen bouwen en daarom zorgen we ervoor dat ieder seizoen weer aansluit op het volgende seizoen. 

HOE WERKT HET?
De collecties van Femmes du Sud staan voor kwaliteit, persoonlijk, vrouwelijk, kracht en eenvoud. Met een paar items creëer je met gemak veel verschillende stijlen en draagmomenten. Dat laten we dan ook graag aan jullie zien met deze kledingboxen. 

Je kiest een of meer boxen aan de hand van de combinaties die we per box hebben samengesteld. Bij de bestelling kun je per item de juiste maat opgeven. De box wordt naar je opgestuurd en je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen. Na die 14 dagen geef je aan wat je wil houden en wat teruggaat. Hierna ontvang je de factuur en betaallink van je bestelling.

Twijfel je of vind je een box bestelling toch nog lastig dan hebben we nog een  andere optie:

Personal Shopping
Het mogelijk om een persoonlijke afspraak in te plannen. Kom langs in Breda en we geven graag persoonlijk advies over onze nieuwe collectie en alle mogelijke combinaties met de nieuwste (business) collectie. We houden desgewenst ook een Persoonlijk Paspoort voor je bij, zodat we precies weten welke maten en voorkeuren je hebt. Hierdoor kunnen we ook eenvoudig items opsturen die passen bij je maat en voorkeuren.