show-room

FOLLOW THE SUIT

We maken onze collectie voor hardwerkende, drukbezette vrouwen. Vrouwen die er het liefst moeiteloos stijlvol uit willen zien. Om heel verschillende redenen. Een belangrijke vergadering, een sollicitatiegesprek, een optreden, een spannende zitting, een nieuwe baan of gewoon omdat het lekker is om je krachtig te voelen.

Voor Follow the Suit zijn we op zoek naar 5 vrouwen die binnenkort een ‘empower moment’ hebben waar ze een krachtige uitstraling bij kunnen gebruiken. Deze vrouwen gaan we dan kleden in een complete outfit van Femmes du Sud waarbij we ook graag advies geven over de gewenste uitstraling. Vervolgens gaan we deze vrouwen ‘volgen’ bij hun empower moment.

Wil je hieraan meedoen, laat dan in de tijdlijn op LinkedIn weten welk empower moment jij binnenkort hebt, waar je een stijlvolle outfit van Femmes du Sud bij kan gebruiken.

EN DAN?

De vrouwen die gekozen zijn, worden gezamenlijk uitgenodigd in de showroom in Breda. Daar hangt onze gehele collectie en eigenaren Annemiek Buijs en Karin Vink vertellen graag alles hierover. Wat is hun filosofie, waar wordt het gemaakt en hoe staat het met de duurzaamheid.

De collecties van Femmes du Sud staan voor kwaliteit, persoonlijk, vrouwelijk, kracht en eenvoud. Met een paar items creëer je met gemak veel verschillende stijlen en draagmomenten. Dat laten we dan ook graag aan jullie zien.

Daarnaast zal imago styliste Fenneke van Well/ F&NN your personal stylist laten zien wat kleuren en vormen doen voor je zakelijke uitstraling en imago. 

KIJKJE IN DE KEUKEN
Tijdens deze bijeenkomst in Breda zullen de 5 vrouwen ieder kort individueel geïnterviewd en gefilmd worden over hun zakelijk leven. Vervolgens zullen de 5 deelnemers ieder tijdens hun ’empower moment’ nog eens op locatie gefilmd en gefotografeerd worden. Wij willen deze beelden natuurlijk graag delen op onze social media. Het lijkt ons namelijk heel leuk en interessant om een kijkje in de keuken te geven bij andere vrouwen. Hiervoor hebben we dan vooraf schriftelijke toestemming nodig. Uiteraard zullen we hier zorgvuldig en smaakvol mee omgaan.

Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd een berichtje sturen (karin@femmesdusud.nl).