Mijn titel

CROWDFUNDING 
DECEMBER ACTIE

Onze eerste crowdfunding actie was een groot succes. Ruim 250 business women hebben meegedaan en zijn inmiddels in het bezit van een eerste editie Femmes du Sud Business suit.

Uit alle gesprekken blijkt dat de beschikbaarheid van zakelijke, duurzame kleding gering is. Ook is het aanbod te weinig gevarieerd en is er behoefte aan persoonlijk advies en styling. Alle verhalen en wensen van de deelnemers zijn zo waardevol voor ons als merk, die input kunnen we heel goed gebruiken om weer sterker te staan in de toekomst. Daarom gaan we ons business concept verder uitbreiden, met een grotere collectie en een Personal Shopping Service.

Om het jullie ook makkelijker te maken en omdat we enorme schoenenfreaks zijn, starten we ook met een bijpassende schoenencollectie. Vanaf voorjaar 2020 gaan we van start met de verkoop van de eerste collectie handgemaakte leren enkellaarsjes in de kleuren van onze business collectie. Later in het jaar zullen we de schoenencollectie uitbreiden met andere stijlen en kleuren, altijd passend bij de collectie. Om deze productie op te zetten, hebben we jullie steun weer nodig.

December actie
Wanneer je inschrijft tussen 26 november en 19 december krijg je bij aanschaf van een business suit een paar leren handgemaakte enkellaarsjes ter waarde van 219 euro cadeau. 

Je kunt voor het pak kiezen uit 3 kleuren (zwart, donkerblauw en natural) met 1 model blazer en 2 modellen broeken, een broek met wijde pijpen en een broek met smalle pijpen. Voor de leren enkellaarsjes kun je kiezen uit 4 kleuren (zwart leer, donkerblauw suede, grijs suede en natual leer).  Je kunt het pak tussen 19 december en 12 januari passen bij een Business Point naar keuze. Het pak wordt dan voor je besteld en binnen een aantal dagen opgestuurd. De schoenen worden speciaal voor je gemaakt en zijn februari gereed. Je hebt dan een first edition van onze schoenencollectie.

We vragen een investering van 500 euro, de winkelwaarde is 720 euro dus je krijgt een rendement van circa 30% op je investering. Je krijgt bovendien een Personal Shopping afspraak waar je persoonlijk en professioneel advies krijgt bij het kiezen van het pak en schoenen.

Inschrijven
Het is mogelijk om tussen 26 november en 19 december 2019 in te schrijven voor deze crowdfunding. Na inschrijving ontvang je een factuur van 500 euro. Deze factuur betaal je via een betaallink voor 16 december 2019, zodat je tussen 19 december 2019  en 12 januari 2020 een business suit (blazer + broek) en een paar leren enkellaarsjes naar keuze mag uitzoeken bij een van onze 10 Business Points. Je krijgt bovendien een Personal Shopping afspraak waar je persoonlijk en professioneel advies krijgt bij het kiezen van het pak en schoenen.

Onze Femmes du Sud Business collectie is een zakelijke kledinglijn met mooie wollen jasjes, broeken en rokken die naadloos passen bij de rest van onze collectie. We produceren in Europa, gebruiken duurzame stoffen en gebruiken materialen die lang meegaan. Zo is het mogelijk om een duurzame garderobe op te bouwen die geschikt is voor zakelijk en voor vrije tijd.

We zijn in september van start gegaan met 10 ‘business points’ in Nederland. Bij deze winkels is onze zakelijke lijn altijd beschikbaar (never out of stock) en grijpt de zakelijke klant nooit mis. 

Maatvoering | Kwaliteit stof


De pakken zijn gemaakt van Italiaanse ‘kiss wool’ kwaliteit. Dit is een wol blend met stretch zodat de stof meebeweegt. 
De maten lopen van 34 tm 44. De lengte van de broeken zijn ook geschikt voor lengtes tot zeker 1,85m.

Onze schoenen collectie wordt met de hand gemaakt in Portugal en zijn helemaal van leer (buitenkant, binnenvoering en zool) en de maten lopen van 36 – 42. 

BROCHURE

img_0025
img_0021
img_0019
img_0022
img_0015
img_0027
img_0026
img_0024
img_0024
img_0005
SUIT UP NATURAL
img_0007
img_0008
img_0029
img_0027
img_0028
img_0026
img_0029

Start typing and press Enter to search

Open chat
Heb je hulp nodig?
Hi, kunnen we je helpen?
Powered by