CROWDFUNDING

We zijn op zoek naar business women die ons willen ondersteunen in onze plannen om te groeien met onze zakelijke, duurzame kledinglijn. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beschikbaarheid van dergelijke kleding voor vrouwen en daaruit bleek dat hierin (te) weinig gevarieerd aanbod is.

Daarom gaan we vanaf juli 2019 van start met een zakelijke kledinglijn met kwalitatieve blazers en broeken die naadloos passen bij de rest van onze collectie. Zo is het mogelijk om een duurzame garderobe op te bouwen die geschikt is voor zakelijk en voor vrije tijd.

We starten in juli met 10 ‘business points’ verspreid over Nederland. Bij deze winkels is onze zakelijke lijn altijd beschikbaar en grijpt de zakelijke klant nooit mis. Deze 10 winkels willen we uitbreiden naar 30 verkooppunten en daar hebben we jullie voor nodig.

We vragen een investering van 350 euro. Hiervoor krijg je in augustus the limited edition van onze eerste business collectie. Je kunt een pak (blazer + broek) naar keuze uitzoeken. De set heeft een winkelwaarde van 500 euro dus je krijgt een rendement van circa 30% op je investering.

PERSONAL STYLING SERVICE

Speciaal voor alle drukbezette vrouwen is het mogelijk om op afspraak bij ons te komen shoppen. Je krijgt dan persoonlijke aandacht en advies op maat. Hierbij gaat het om vooral om wie je bent en wat je meer van jezelf wil laten zien of versterken. Wat wil je uitstralen (bv kracht, zelfvertrouwen, vrouwelijkheid). Vind je het lastig om de juiste combinatie te maken of heb je gewoon weinig tijd en wil je efficient shoppen?

We komen graag naar je werkplek of bij je thuis. Het is ook mogelijk om naar onze showroom in Breda te komen.

Bel voor een afspraak of meer informatie met Karin (06 51266924) of mail naar karin@femmesdusud.nl

personal-styling-service

INSPIRATIE & INFORMATIE

Heb je geen tijd en/of zin om langs te komen maar vind je het wel leuk om informatie en inspiratie te delen, dan kun je ons volgen op Instagram en LinkedIn waar we iedere donderdag een business outfit ter inspiratie zullen posten.

Ook kun je mailen karin@femmesdusud.nl of bellen 076 7002594 voor advies, vragen en suggesties.

Je kunt ook inschrijven op onze (niet zo reguliere) nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe collecties, events en onze sample sale!

0

Start typing and press Enter to search