BUSINESS & FASHION

Wat hebben we via LinkedIn veel reacties ontvangen, onvoorstelbaar gewoon! Het is wel duidelijk dat we een ‘gevoelige’ snaar hebben geraakt met dit onderwerp. Termen als tijdgebrek, kracht uitstralen, mix & match, persoonlijk advies en moeilijk combineren kwamen vaak voorbij. Zoveel herkenbare voorbeelden van drukbezette vrouwen, heel inspirerend.

We zijn zo enthousiast geworden van jullie verhalen, dat we eigenlijk iedereen persoonlijk willen ontmoeten. Voor vrouwen zoals jullie maken we onze kleding en het voelt zo goed dat jullie de vraagstukken, uitdagingen en tips met ons hebben gedeeld.

Wat hebben we bedacht om in contact met jullie te blijven:

personal-styling-service

PERSONAL STYLING SERVICE

Speciaal voor alle drukbezette vrouwen is het mogelijk om op afspraak bij ons te komen shoppen. Je krijgt dan persoonlijke aandacht en advies op maat. Hierbij gaat het om vooral om wie je bent en wat je meer van jezelf wil laten zien of versterken. Wat wil je uitstralen (bv kracht, zelfvertrouwen, vrouwelijkheid). Vind je het lastig om de juiste combinatie te maken of heb je gewoon weinig tijd en wil je efficient shoppen?

We komen graag naar je werkplek of bij je thuis. Het is ook mogelijk om naar onze showroom in Breda te komen.

Bel voor een afspraak of meer informatie met Karin (06 51266924) of mail naar karin@femmesdusud.nl

INSPIRATIE & INFORMATIE

Heb je geen tijd en/of zin om langs te komen maar vind je het wel leuk om informatie en inspiratie te delen, dan kun je ons volgen op Instagram en LinkedIn waar we iedere donderdag een business outfit ter inspiratie zullen posten.

Ook kun je mailen karin@femmesdusud.nl of bellen 076 7002594 voor advies, vragen en suggesties.

Je kunt ook inschrijven op onze (niet zo reguliere) nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe collecties, events en onze sample sale!

0

Start typing and press Enter to search

X