BUSINESS & FASHION

Wat hebben we via LinkedIn veel reacties ontvangen, onvoorstelbaar gewoon! Het is wel duidelijk dat we een ‘gevoelige’ snaar hebben geraakt met dit onderwerp. Termen als tijdgebrek, kracht uitstralen, mix & match, persoonlijk advies en moeilijk combineren kwamen vaak voorbij. Zoveel herkenbare voorbeelden van drukbezette vrouwen, heel inspirerend.

We zijn zo enthousiast geworden van jullie verhalen, dat we eigenlijk iedereen persoonlijk willen ontmoeten. Voor vrouwen zoals jullie maken we onze kleding en het voelt zo goed dat jullie de vraagstukken, uitdagingen en tips met ons hebben gedeeld.

Wat hebben we bedacht om in contact met jullie te blijven:

OPEN HUIS 15 NOVEMBER

Op donderdag 15 november aanstaande organiseren we een OPEN HUIS. Je bent die dag (tussen 10 en 20 uur) van harte welkom om langs te komen in ons atelier in Breda. Wat kun je verwachten:

  1. We vinden het heel leuk om kennis met je te maken, vragen te beantwoorden (en te stellen;-) en suggesties te krijgen.
  2. Je kunt de gehele collectie bekijken en we geven graag persoonlijk toelichting.
  3. We geven een kijkje in de keuken van ons atelier. Hoe komt een collectie tot stand, waar komt onze inspiratie vandaan, waar produceren we en met welke materialen werken we het liefste.
  4. Ook geven we een sneak peek van onze komende voorjaarscollectie en krijgt u een ‘Behind the scenes’ van onze laatste fotoshoot.
  5. Iedere bezoeker krijgt een Femmes du Sud shopper en het is mogelijk om deze ter plekke te laten ‘customizen’.
  6. Natuurlijk kun je ook shoppen. Speciaal voor deze dag hebben we kleur- en stijlexpert Dorinda uitgenodigd en zij weet als geen ander welke stijl het beste bij je past. Kom langs en laat je inspireren.

Graag even opgeven via onderstaand formulier:

PERSONAL SHOPPING

Speciaal voor alle drukbezette vrouwen is het mogelijk om op afspraak bij ons te komen shoppen. Je krijgt dan persoonlijke aandacht en advies op maat. Hierbij gaat het om vooral om wie je bent en wat je meer van jezelf wil laten zien of versterken. Wat wil je uitstralen (bv kracht, zelfvertrouwen, vrouwelijkheid). Vind je het lastig om de juiste combinatie te maken of heb je gewoon weinig tijd en wil je efficient shoppen?

Heb je interesse, dan kun je hieronder de gewenste datum en het tijdstip invullen. We zullen dan binnen 24 uur je afspraak bevestigen. 

personalshopping

INSPIRATIE & INFORMATIE

Heb je geen tijd en/of zin om langs te komen maar vind je het wel leuk om informatie en inspiratie te delen, dan kun je ons volgen op Instagram en LinkedIn waar we iedere donderdag een business outfit ter inspiratie zullen posten.

Ook kun je mailen karin@femmesdusud.nl of bellen 076 7002594 voor advies, vragen en suggesties.

Je kunt ook inschrijven op onze (niet zo reguliere) nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe collecties, events en onze sample sale!

0

Start typing and press Enter to search

X